Inicio Web

 

"The Show" Anwar Studio 2018 - Espectacle de dansa - Divendres 15 de Juny

Dansa del Ventre, Dansa Tahitiana, Tribal Fusion, Afro Style, Dancehall y Hip Hop
Espectacle de Dansa "The Show" Divendres 15 de Juny a les 21hs. al Teatre-Auditori Santa Llúcia.
Si t'agrada el món de la dansa no t'ho perdis! Ho disfrutaràs!
Entrades a la venda a l'escola Anwar Studio per 8€ (C/ Alcalde Joan Bertran 30 de Reus) CORRE QUE HI HA MOLT POQUETES LOCALITATS!!!
 
Per 7è any consecutiu realitzarem la nostra festeta anual, la més important de l'any on demostrarem el que hem après durant tot el curs 2017-2018!! (els nervis ja corren pels passadissos de l'escola!!! :P). 
 
Com sempre, les artistazas de l'escola, ens regalaran veure-les "en vivo y en directo"!!! Judith Anton, Sylvia Yssei i Tere Ndong.
 
Tot un espectacle ple de màgia!! Un espectacle on passarem des de la Tribal Fusió a la Dansa del Ventre, dels balls callejeros a les platges paradisíaques de la Polinèsia. També farem parada per la sabana de l’Àfrica!!.

Un espectacle que no et pots perdre per tant sols 8€!!!
 

 
Aquest any el realitzarem al Teatre-Auditori de Santa Llúcia i esperem us encantiiiii :) podrem gaudir d'un ampli ventall de danses, al finalitzar ja ens diràs quina especialitat es la teva preferida :). 
Un espectacle on es lluiràn els nervis i la il·lusió formant la composició màgica del dia.
 
Tindrem com sempre els nostres imprescindibles: la Dansa del Ventre i la Fusió Tribal!!!. La dansa de la Polinèsia, el DanceHall, Hip Hop y Afro!
 
Un espectacle fet amb il·lusió, amb gust i molt de treball, on tots s'entreguen per la passió per la dansa i que un any més estem impacients de veure’t entre nosaltres!!!!
 
L'espectacle el pot vindre a veure tothom, tant grans com petits, homes i dones, donada la varietat estem segurs que t'agradarà si o si!!! :P 
 
Tindrem entrades a la venda a recepció de l'escola per 8€ (gràcies a la teva participació farem el nostre somni realitat! ): C/ Alcalde Joan Bertran 28-30 (entrant al carrer peatonal sense sortida, estem al fons) de dilluns a dijous de 17:15 a 20:15hs.
 
Prepara't!!! Divendres 15 de Juny a les 21:00hs obrim teló per 7è cop i a lo GRANDE!!!!!!
 
Q U E   E M P I E C E    E L   S H O W !!!!!!!! <3
 
 
 
Solicitud de información
Comentario solicitud de información
Nombre y Apellidos
e-mail
Teléfono
Consulta
He leído y acepto las condiciones de uso y la política de privacidad