Inicio Web
          

 

Taller de Ioga en Família a Reus - Dissabte 1 de Desembre de 2018

Un espai per compartir entre tots els membres de la família!

Ioga family és un espai creat per a tota la família, on es treballen les emocions, la respiració, les diferents postures de ioga, i moltíssim més a través de jocs, dinàmiques de grup, en parella (fill + pare/mare), amb la finalitat de fomentar el contacte tant físic com a emocional, el temps dedicat als nostres nens d'una manera totalment plena i conscient, i compartir bells moments al costat dels petits de casa.
Compartir una estona amb els nostres fills, en un espai diferent i amb jocs, és el que proposa el ioga en família. Una activitat que apropa les famílies i que fa que qui ho practica aconsegueix aïllar-se del món i de l’estrès diari.
Mitjançant el joc es busca que els nens treguin tota l’energia que tenen. Però el més important d’aquests tallers de ioga en família és compartir una estona junts els pares i els seus fills, allunyats de l’estrès i les obligacions quotidianes.
Al nen a més, li és molt beneficiós sortir del seu espai habitual.
Després de riures, de cantar, de moure el cos sense parar també hi ha temps per la tranquil·litat i l’amor en estar pur. I és que el ioga en família és converteix en una estona per compartir i on es creen uns vincles molt especials.

TALLER:
Dissabte 1 de Desembre de 2018 d'11 a 12hs
Aportació: 15€ (inlou adult + nen) 5€ per membre adicional de la família
Per les reserves contactar al 653470619 (whatsapp o telf)
 
Solicitud de información
Comentario solicitud de información
Nombre y Apellidos
e-mail
Teléfono
Imagen de seguridad* :


Consulta
He leído y acepto las condiciones de uso y la política de privacidad